Här kommer bild och recept på mina cupcakes som passar för diabetiker lite bättre än vanliga. Dessa innehåller sötningsmedel och lite vaniljsocker. Godisägget på toppen går ju att plocka bort eller dekorera med bär eller annat. Det funkar inte med ICAs sötströ i glasyren, för då blir den grynig då det är större ”korn” och inte finmalet som hermesetas.  Men smaken blir ju såklart sen samma, men jag tycker själv att konsistensen stör om glasyren är lite kornig.

 

Annandag påsk serverades lax . Helt otroligt att jag inte tyckte om lax förr, men har lärt mig att äta och till och med lärt mig att älska ugnsbakad lax.äter inga andra former av lax-än vill säga. Kanske jag lär mig det så småningom också.Att tillaga laxen i ugn på bara 130 grader tills den når 58 grader blir den perfekt! Endast salt och citronpeppar på. Min kalla sås göt jag på gräddfil, hackad dill, bostongurka, salt, peppar och pressad citron. Ibland har jag lite majonäs i, men det behövs egentligen inte, det blir gott ändå. Lägger ibland även i lite gräslök i om jag har det hemma.