Igår hade jag en försenad födelsedagsfest med några fina vänner. Då bjöd jag på buffé och det var ingen som lämnade min fest hungrig vill jag lova 😂. Buffé är tacksamt att bjuda på, men ögat vill ju smaka så mycket bara...

Här är en liten sammanfattning i bilder... kommer att dela med mig av lite recept också, men gör det i ett eget inlägg efter detta. Så här är iallafall en liten hint av allt gott.

 

Tårtan var jag lite orolig för eftersom jag frös in den när min första fest blev inställd pga sjukdom. Det gick bra att frysa, dekorerade den lite för tidigt, så det blev en lite ”fuktskada” på den. Men jag är ändå nöjd med den. Hasselnötsbrownie med en pannacotta med smak av saltkola... jättegod tycker jag😍. 

 

Surdegsbröd, fröknäcke och ett örtsmör.
(Vispat smör, flingsalt och färsk timjan ) 

Minipizzor med pulled pork.

Små miniburgare med hemmagjort hamburgerbröd.


Jag testade flera nya recept som jag inte provat innan och blev rätt nöjd med alltihop. Det tar tid att laga buffemat. Skönt med det som går att förbereda. Det som ska serveras varmt dock är ju lite meckigt när man ska tillaga eller värma. Om man har många varma rätter vill säga 😉. 

Det var allt för idag, hoppas jag hinner lägga in lite recept på den övriga maten under morgondagen.Ha en härlig lördagskväll nu. ❤️