Fortfarande ordentligt förkyld så det har blivit mycket vila i helgen. Lite hushållssysslor och pluggande har det även blivit, men inte fullt så mycket som jag skulle vilja. Det får bli mer gjort av den varan till veckan som kommer. 

Idag tillagade jag en snabb men god pastarätt. Superkrämig och lyxig med fläskfilé.  Jag tycker det är gott med pasta till, men varför inte klyftpotatis eller hasselbackspotatis skulle också vara riktigt gott till.

 


 Recept

Stek fläskfilé i skivor med salt och peppar. Koka ihop en sås av 200 g Philadelphia ost, 2.5dl matlagningsgrädde, 1 msk kinesisk soja, 2 msk kalvfond, 2 tsk svartvinbärsgelé och 1 tsk sambal oelek, 1 msk mortlad rosepeppar, 1 tsk torkad timjan.  Häll såsen på köttet och puttra ihop. Smaka av med salt och peppar, färsk timjan och eventuellt mer gelé.