Denna veckan har jag haft fullt upp med jobbet och förberedelser för min rockabillyfest jag hade igår. Superkul tema. Jag hade gärna levt på 50-talet med den härliga musiken och häftiga kläder! Vi blev alldeles proppmätta iallafall. Ingen åkte hem hungrig 😜. Det fanns milkshake, hamburgare, pommes, korv, bröd, snar och godis. Glassbuffe till dessert. Massa olika toppingar att välja på. Mums. Här kommer nu några bilder från festen. 


 

 

För alla som känner mig vet att jag redan har börjat planera nästa års temafest. Det blir något som står mig varmt om hjärtat. Kan tyvärr inte avslöja temat än 😉.  Det har hänt förr att jag ändrar mig efter några månader och tänker i andra banor. Hoppas att de tjejer som inte kunde komma denna gången har möjlighet att komma nästa sommarfest istället. 

Nu ska jag planera för maten i veckan. Ska försöka rensa och använda så mycket som möjligt av det jag har i frysen. Jobbar bara tre dagar till, sedan semester.vi har inga stora planer i år eftersom det kostar att byta tak och bygga altan, så vi får se vad vi kommer hitta på. Det hänger mycket på vädret också inte säkert det blir så varmt och fint som förra året.